Proyecto Alado

Acompanyament personalitzat a veïns i veïnes del Raval a través de trobades amb persones voluntàries

L’aïllament social és una situació comú, vinculada a conseqüències a nivell de salut mental i física.

Aquesta circumstància s’ha agreujat a causa de la pandèmia. Actualment, al voltant del 16% de la població de Barcelona manifesta sentir-se sola (Observatori de la soledat de Barcelona, 2020). Cal destacar que no parlem únicament de persones grans, el sentiment de sol•litud també és comú entre els i les joves.

En aquest context, a Fundació Babel, entitat amb una trajectòria de 15 anys treballant en l’àmbit de la intervenció psicosocial a la ciutat de Barcelona, neix el nou projecte Alado, que consisteix a oferir als veïns i veïnes del Raval que ho desitgin, un acompanyament personalitzat tant presencial com telefònic.

Per a això, comptem amb un equip de persones voluntàries formades i disposades a conversar i compartir temps amb veïns i veïnes. Setmanalment cada voluntari/a es trobarà presencials i a través de trucades amb una persona acompanyada. 

Ens dirigim a serveis, entitats i col·lectius del barri del Raval, perquè, en cas que detecteu persones que puguin necessitar aquest acompanyament, ens les pugueu derivar per tal que sol·licitin accedir-hi.

Acciones

  Quiero hacerme socio

  Quiero hacerme socio


   Quiero hacer un donativo

   Quiero hacer un donativo

   Realizar pago mediante:

   Para completar la donación, primero debes pulsar Hacer donativo, y después debes realizar una transferencia bancaria al número de cuenta de LaCaixa: ES74 2100 0632 91 0200216000.


   Proyectos locales